lauantai 17. elokuuta 2013

Lonely girl

Hei taas! Aikaa on taas kulunut ja kohta on elokuu ohi. Tiukka kuukausi on ollut raha tilanteen takia mutta ironista kyllä,onneksi Teemu saa intistä päivärahaa. Se on auttanut paljon. Muuten tässä ei sinänsä ole tapahtunut mitään erikoista,tuli vain nyt sellainen olo että voisin hieman kirjoitella kuulumisia.

No inttilesken aika kuluu hitaasti ja nopeasti. Välillä tuntuu että kaikki romahtaa ja että olisi parempi jos olisin sinkkun. Mutta toisaalta tunnen oloni hyväksi ja odotan iltaisin soittoa rakkaaltani. Nämä tunteet ovat hyvin ristiriitaisia. Lisäksi välillä tuntuu että jotkut ystäväni ovat kyllästyneet minuun eivätkä halua enää nähdä minua. Välillä tuntuu niin turhauttavalta kun aina yrittää pitää yhteyttä ja kysyä kuulumisia ja saa vastaukseksi tylyjä vastauksia. Aivan kuin toista osapuolta ei kiinnostaisi ollenkaan. Vaikka kyseessä olisikin pitkäaikainen ystävä. Alkaa ärsyttää ja sitten alan miettiä että onkohan tällainen oikeaa ystävyyttä. Ja että miksi edes yritän. Lopulta kaikki tunteet kasautuvat ja purkautuvat pommin lailla. Tuntuu kuin olisin jumissa neljän seinän sisässä josta ei ole pakoa. Pakko on vain sietää kaikki paska ja yrittää porskuttaa päivien läpi. Töissä mennään typerä virne naamalla ja annetaan ymmärtää ettei mitään ongelmaa ole. Tuntuu vain että kaikki henkiset voimavarani ovat poissa. Stressaan koko ajan ja en enää hallitse negatiivisia tunteita ja niiden purkautumistapaa. Onnistuin jo torstaina tekemään taas jotain niin järkevää...mutta toisaalta,ketä se kiinnostaa? Suuresta ystävä piiristäni on vain enää muutama jotka kyselevät vointiani ja ovat kiinnostuneita elämästäni. Siksi kaikki purkautuu sisälleni koska ei ole enää niin helposti lähellä luotettavia ystäviä jotka ovat aidosti kiinnostuneita.Eihän tälle tietenkään voi mitään ja olenhan minä tottunut yksinkin pärjäämään. Ei olisi ensimmäinen kerta.

Positiivista elämässäni on se että tanssituntini alkavat seuraavalla viikolla. Saan ainakin muuta ajateltavaa. Ja se että Teemu tulee lomille perjantaina. Muita suunnitelmia ei oikeastaan ole ensi viikolla ja katsoo silloin keitä näkee jos näkee.
Kiitän ja kumarran!

1 kommentti:

  1. Heissan! ^^ Mulle voi kyl soittaa jos haluut jutella jostain. :) Ja usko pois, tiiän ton tunteen niiiin hyvin.

    Pärjäile! :)

    VastaaPoista