sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

There's a hole in my chest

Hei taas pitkästä aikaa! Aikaa on taas kulunut,ihme kyllä. Synttärini tulivat ja menivät ja meno oli kyllä suhteellisen hauskaa. Kiitän ystäviäni siitä vaikka ei siltä draamalta vältytty..jopa kihlattuni pääsi tulemaan lomille juuri silloin mikä teki minut onnelliseksi. Vaikka emme ehtineet olla paljoa kahdestaan koska näimme ystäviämme. Onneksi kihlattuni on pärjännyt.

Miten sitten itse olen kestänyt intin ja erossa olon? En kovinkaan hyvin...välillä tuntuu että olo on okei mutta heti kun annan itseni kuvitella liikoja niin vaivun ikävään ja epätoivoon.Onneksi viereisessä talossa on ystäväni joka on myös inttileski tällä hetkellä. Olemme vieneet yhdessä koiria illalla ulos ja viettäneet aikaa yhdessä. Mutta se ei aina riitä parantamaan oloa. Jos en viikonlopun aikana valmista itseäni eronhetkeen niin lähtö tuntuu kahta pahemmalta. Viimeisin lähtö oli raskas,jätin itseni niin haavoittuvaiseen tilaan enkä kunnolla valmistautunut. Nyt se sitten kostautuu,kaikki tuntuu pahalta ja on niin kova ikävä. Tiedän että intti on välttämätön ja pakko käydä mutta en malta odottaa että Teemu pääsee pois. Rukoilen myös että hän pääsisi puolessa vuodessa pois...sen vielä voin kestää. Mutta aika tuntuu menevän viikolla niin hitaasti jos olen yksin. Yritänkin keksiä tekemistä itselleni koko ajan jotta en ehtisi ajatella koko aikaa. Olen varmaan aika rasittavaa seuraa ajoittanin nyt kun Teemu on poissa. Mielialani ovat kyllä vaihdelleet paljon viime aikoina. Välillä tuntuu etteivät ihmiset vain jaksa olla kanssani. Mutta kyllä sen ymmärtää. On vain niin ikävä Teemua ja tuntuu että osa minusta on hänen mukanaan. Pitää vain yrittää kestää.

No muita kuulumisia; inssin uusinta oli ja en päässyt läpi...menen vaan niin panikkiin kun minua tarkkaillaan. Ja jos tulee yksikin virhe niin keskittyminen herpaantuu. Vaikka ajotunti meni taas todella hyvin ennen inssiä. Ei voi kuitenkaan mitään. Ja tässä kuussa tulee tiukka rahatilanne koska minulla on joku kuukausipalkan tasaus...jippii. Pitää olla tarkkana. Ja olin Within temptationin keikalla. Se oli aivan mielettömän hyvä ja upea! Sharon on niin hyvä esiintymään ja ihanan energinen. Hän otti yleisöä hyvin mukaansa. Nautin esityksestä todella paljon.
Kiitän ja kumarran ja poistun lavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti