maanantai 31. elokuuta 2015

Nyt ne lehdet sit putoilee...taitaa olla syksy!

Heippa taas pitkästä aikaa! Aikaa on taas kulunut viime tekstistä mutta eipä oikein ole ollut inspiraatiota kirjoittaa. Olen vihdoin parantunut flunnsasta. Kauan se kestikin mutta nyt on taas normaali olo ja olen palannut töihin, Treenit ovat myös alkaneet. Olin ensimmäistä kertaa baletti tunnilla ja pidin siitä kovasti! Rankkaa ja haastavaa se oli mutta nautin siitä todella paljon. Myös showtanssi tuntini jatkui taas. Heti lauantaina oli esitys Keravan kävelykadulla. Se oli oikeastaan aika hauskaa. Siihen perään oli vielä kunnon hikitreenit. Olo  oli aika hikinen mutta hyvä olo siitä tuli :)

Olen tehnyt suuren päätöksen joka muuttaa taas elämääni. Olen lähtemässä nykyisestä työpaikastani kunhan vain oikea paikka löytyy. Kävin jo yhdessä haastattelussa ja toivon että minua onnistaa! Paikka oli todella mukavan oloinen ja se olisi lähellä. Mutta hakijoita oli monta ja on epätodennäköistä että juuri minä pääsisin sinne....no sopii toivoa. Nykyisessä paikassa on niin sekava tilanne ja töitä tulee koko aika lisää eikä kerkeä millään kaikkia tekemään. Lisäksi jouduin vaihtamaan osastoa toiseen missä en viihdy ollenkaan. Olin kyseisellä osastolla vuotta aikaisemmin vakituisena ja pyysin siirtoa pois toiseen osastoon... Työmotivaatio on nollassa eikä huvittaisi mennä töihin. Ja pitkä matka turhauttaa. No pitää aktiivisesti katsoa työilmoituksia ja löytää se omansa.

Mitäs muuten elämässäni töiden lisäksi? Mielialani vaihtelee koko ajan ja en oikein tiedä itsekkään aina millä tuulella olen,  Tämä turhauttaa itseäni ja välillä myös varmaan poikaystävääni. Joskus kiukuttelen ihan tyhmistä syistä poikaystävälleni enkä ymmärrä miksi. No olen ehkä töidenkin takia stressaantunut ja se vaikuttaa myös siviilielämässä. Mutta meillä menee kyllä muuten hyvin. Minusta tuntuu , että olen löytänyt ihmisen kenen kanssa voisin olla loppu elämäni ja hankkia lapsia, Toki pitää edetä päivä kerrallaan mutta niin minusta tuntuu, Jossain vaiheessa haluan myös lapsia mutta se saa vielä odottaa! :D Toissa viikonloppuna olin ystäväni ja hänen kihlattunsa kanssa linnanmäellä. Oli oikein mukavaa mutta ihmisiä oli ihan sikana! Piti jonottaa joka laitteeseen lähes 30 minuuttia. Mutta silti oli hauskaa. NO tulevana viikonloppuna pitäisi mennä yhdelle kaverille ja viettää iltaa porukalla. Odotan innolla sillä nykyään nään niin harvoin ihmisiä että kaikki näkemiset ovat tervetulleita. Tosin välillä tuntuu ettei millään kerkeä näkemään ketään koska on töitä ja tanssia ja kaikkea muuta siinä sivussa.



Syksy on saapunut Suomeen. Vaikka päivisin on lämmintä niin aamut ja illat ovat alkaneet olla kylmiä..yhyy! Taas saa odottaa puoli vuotta ennne kuin tulee lämmintä. Syksy on jotenkin haikeaa aikaa itselle. Se merkitsee kesän loppua ja vihreyden loppumista. Onneksi kävimme toissa viikonloppuna merenrannalla nautimassa vielä viimeisistä lämpimistä auringon säteistä. Ruska on toki kaunista mutta minulle se merkitsee kylmyyden alkua. Lehtien putoaminen puusta on jotenkin surullista. Luonto muuttuu pikkuhiljaa harmaaksi ja ankeaksi.


Ei minulla tässä muuta höpistävää, kiitän ja kumarran.

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Pohdiskelua, töitä ja flunssaa

Heipähei kaikki ketä siellä on! Kesä on hujahtanut ohi ja on palattu karuun arkeen. Pidin kesälomani heinäkuussa joten olen palannut jo töihin. Olisin kyllä voinut olla pidempääkin. Loma menee nopesti kun on tekemistä. Loman lopussa tulin kipeäksi , mikä oli kyllä melko rasittavaa. Ironista on se, että ehdin olla viikon töissä ja olen taas kipeä tällä hetkellä..pahaa karmaa tai jotain.

Lomalla tuli käytyä Ruotsissa Järvassa pelaamassa fresbeegolfia. Poikaystäväni halusi niin kovasti päästä sinne enkä minä voinut millään sitä kieltääkkään. Ja toki minusta oli hienoa nähdä Euroopan kaunein fresbeegolf rata.Olin silloin hieman kiepä, joten reissu sinne oli melko uuvuttava. Oli muutenkin sääli, että olin laivamatkan ajan kipeä, se söi voimia aika paljon. Kävimme myös Kotkan meripäivillä, koska Within Temptation oli siellä esiintymässä monen muun artistin lisäksi <3 Mutta itse menin pääasiassa katsomaan Within Temptationia. Toki Amaranthe ja Turmion Kätilöt olivat myös odotettuja. Miksauksessa oli vain koko päivän ajan ongelmia. Mikit sammuivat välillä ja soittimet olivat aivan liian kovalla niin ettei laulua meinannut kuulua ollenkaan. Ja Within Temptationin keikan aikana sammui sähköt kokonaan kaikista soittimista ja mikeistä. SE oli  ärstyttävää!
Ilmat olisivat kyllä saaneet olla lämpimämpiä mutta ei tälle Suomen kesälle oikein voi mitään.

Lomalla oli tietenkin myös aikaa pohtia hieman tätä omaa elämän tilanettani. Olen nyt tyytyväinen elämän tilanseeseen ja olen nähnyt yhtä ystävääni ketä en nähnyt lähes vuoteen, en tosin tiedä miksi. Hänen kanssaan oli helppo jutella erilaisista asioista eikä hän tuominnut minua erosta eikä pahemmin maininnut edes exääni, mistä olen kiitollinen. Joskus minusta tuntuu etteivät ihmiset tajua etten halua pahemmin kuulla enää hänestä sillä hän on osa menneisyyttäni. Toki minua kiinnostaa tietää että hänellä on kaikki hyvin mutta mitään syvempää en halua hänestä kuulla. Mutta koska olen niin kiltti, en viitsi sanoa mitään. Välillä pohdin myös, että kuinka moni meidän yhteisistä kavereista oikeasti on sitä mieltä että tein väärin erostessani hänestä? Varmaan aika moni....Kyllähän se huomaa siitä, kun pari yhteistä kaveria enää ottaa aktiivisemmin yhteyttä. Toki tiedän, että pitäisi välillä itsekkin ottaa yhteyttä ja niin olen tehnytkin mutta kun huomaa ettei yhteys pysy ellei itse ole ottamassa yhteyttä, se laittaa miettimään mitä ihmiset oikeasti ajattelevat. Toisaalta en jaksa välittää enää sillä kukaan ei tiedä millaista elämäni oli silloin exäni kanssa eikä kukaan halua ymmärtää. He näkivät vain päälli  pinnan ja olen hyvä esittämään että kaikki on hyvin. Ja ihan sama mitä muut sanovat, päätös on minun eikä kenenkään muun. Olen kesän aikana alkanut jo sopeutumaan tähän tilanteeseen että vanhaa porukkaa näkee ehkä kerran kuussa. Toki näen kahta parasta ystävääni aina kun vain työt ja opiskelut sallivat. He ymmärtävät eivätkä ole kritisoineet päätöstäni. He ovat ilmaisseet mielipiteensä mutta eivät muuta.

Se mikä satuttaa eniten on , että kuulee erinnäisiä väyliä pitkin ystävän puhuvan minusta ja eroasiasta paskaa toisen inhoamani  ihmisen kanssa. Ensinäkin asia ei kuulu milläänlailla heille ja toiseksi  ero ei ole heidän asia puhua eikä sen pitäisi liittyä millään tavalla heidän elämäänsä ja kolmanneksi minulle voi myös suoraan sanoa mitä mieltä on. Olen todella pettynyt tähän kaveriin sillä luulin ja oletin hänen puheista ettei meidän ero vaikuta ystävyyteemme ja ero on minun ja exäni välinen asia. Toisin kuitenkin on. Tässä vaan huomaa kuinka vaikea on luottaa yhteisiin kavereihimme koska et tiedä mitä he oikeasti ajattelevat ja onko kaveruus minun kanssa pelkkää kulissia. Toki voin vaan kuvitella, että exälläni on sama ongelma niiden ihmisten kanssa ketkä ovat minun kanssa tekemisissä. Hieman ristiriitainen tilanne. Pitäisi vaan yrittää etsiä täältä  omalta paikkakunnalta uusia kaveri piirejä sillä ne oikein usko että vanha porukka tulee pysymään jos se on nyt jo näin etäinen.

Välillä tuntuu ettei helpolla pääse siviilissä eikä töissä. Elämässä tulee vielä muutoksia ja niihin pitää vain sopeutua. Katsotaan mihin tämä syksy vielä minua kuljettaa. Mutta onneksi minulla on pysynyt rakas poikaystävä koko ajan vierellä  ja lapsuuden ystävät. Lisäksi olen nyt virallisesti vapaa (eronnut), mikä on melko vapauttavan tuntuista.

Saru kiittää ja poistuu väliaikaisesti näyttämöltä.