lauantai 28. tammikuuta 2012

Ei elämästä selviä hengissä! (vai selviääkö?)

Kello on viisitoista yli 12 ja istun tässä kirjoittamassa poikaystäväni olohuoneen sohvalla ja mietin ja ihmettelen asioita. Koulussa on ollut niin kiire etten vähän aikaan ole taas ehtinyt kirjoittaa mutta nyt on sopiva aika ennen saunaan menoa.

Ensimmäinen asia  mikä ärsyttää on se että, paras videoiden tekijä Raumoogle eli alias Rauski poisti ilman mitään varoitusta youtube tilinsä ja samalla kaikki amnesia videot. Olin järkyttynyt koska en tíennyt mistä oli kyse. Juttelin hyvän ystäväni kanssa tästä ja hän kertoi kuulleensa että Rauski oli lopettanut koska ei jaksanut ainaista kinumista uusista videoista. En kyllä yhtään ihmettele tätä...ja vähän aikaan sitten kaverini oli seurannut streamissa jotain keskustelua missä jotkut jonnet painostivat ja utelivat koko ajan että Rauskin pitäisi palata. Lopulta Rauski sanoi vain yhden lauseen:"tämä...juuri tämä on se syy miksi en jaksa enää, hyvää yötä". En syytä Rauskia...itsellänikin menisi hermot...mutta haluan silti kiittää Rauskia hänen hyvistä ja hulvattomista videoista jotka toivat kaveri porukassa hauskoja hetkiä. Jos hän ikinä lukee tätä blogia niin haluan sanoa että "kiitos Rauski,olet paras!"

No sitten kouluun. Enää kolme viikkoa koulua mutta sitäkin enemmän töitä. Koko ajan tuppaa tulemaan koulu tehtäviä ja kokeita juuri kun toisesta on selvitty. Olen aivan loppu näihin kokeisiin ja tehtäviin, välillä tuntuu ettei aika vaan riitä. Haluaisin viettää aikaa enemmän ystävien kanssa mutta tämä on vaikeaa kun koulusta tulee koko ajan lisää hommaa....school sucks!! Olen alkanut käydä koulussa psykologilla...hän oli ihan mukava ja ymmärsi melko hyvin minkä paineen alla elän tällä hetkellä. Aion käydä siellä vielä koska ei mielialaani ihan heti korjata normaaliksi, toivottavasti tämä auttaa. Jaksan ponnistella ystävieni ja rakkaan kultani ansiosta.
Se on loppu nyt. Suihkuun,saunaan ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti