maanantai 21. marraskuuta 2011

Ei mitään uutta rintamalta

Kolme koetta on nyt takana. Huhu! Oli kyllä aivan hirveä päivä. Saa nyt nähdä pääsenkö läpi, mutta ihan sama sinänsä, aina voi mennä uusintaan. Lisäksi nyt pitää aloittaa kunnolla opinnäytetyön tekeminen ja pitää oikeasti tehdä sitä niinä vapaapäivänä mitkä on sen tekemistä varten varattu. Ei vaan kyllä millään jaksaisi...mutta on vaan pakko! Se on kuitenkin osa koulusta pääsemisen kriteerejä. -.-

Haluaisin jo muuttaa pois kotoa, mutta ei vain voi. Opiskelija kun ei oikein pärjää ilman töitä ja koulun yhteydessä on vaikea tehdä töitä koska tehtäviä saa ehkä vähän liikaakin välillä. Yritän silti jo säästää rahaa ja katsoa työpaikkoja kesää varten jotta saisi kerättyä rahaa asuntoa varten. Ää....kaikki tuntuu olevan vielä niin pitkällä, vaikka koulua on enää jäljellä vähän yli puoli vuotta. Se on silti liian pitkä aika. Onneksi helmikuussa pääsee työssäoppimis jaksolle.

Viikonloppu oli onneksi hyvin piristävä. Olin Maata näkyvissä-festareilla koko lauantai päivä. Siellä oli paljon ihmsiä ja erilaisia konsertteja. Päivän kohokohta oli pääesiintyjä Skillet! Skillettiä olen kuunnellut kaksi vuotta ja odottanut että he tulevat suomeen. Ja vihdoin tänä vuonna he päättivät tulla esiintymään Mnf-festareille. Skillet oli niin hyvä livenä! Laulaja puhui myös kappaleiden välissä syvällisiä asioita, niin että liikutuin. Meno oli konsertissa aivan mahtava ja mikä parasta, sain olla festareilla eka kertaa kultani kanssa. <3 Menin festareiden jäljeen yöksi kaverilleni. Sain nukkua sielläkin rakkaani vieressä. Nukkuminen kyllä vähän venähti ja haittasi yöuniani. Mutta ei se mitään, minulla oli kerrankin oikeasti hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti