lauantai 6. lokakuuta 2012

Työ uuvuttaa

Hei arvoisat lukijat jos teitä on siellä jossain! Olen valmistunut ja selvisin hengissä. Juhuu! Miksi siis kauhea olo ja stressi? Olen saanut työpaikan jossa on ihanat asukkaat ja tyäntekijät,joten miksi siis stressaa ja itkettää? Syynä on pomoni. Hän on aivan ihmeellinen persoona. Muuta en voi sanoa. Ja hän kohtelee ihmisiä epäoikeuden mukaisesti. Tuntuu että koska olen nuori ja vasta valmistunut niin minua voidaan pomottaa miteen huvittaa,jopa työntekijöiden keskuudessa esiintyy tällläista. Eikä asiaan auta että mietin töitä myös vapaa-ajalla ja stressaan että kenen kanssa olen työvuorossa. Vapaa-ajalla tiuskin poikaystävälleni ja tuntuu etten jaksa mitään. Ja tuntuu etten ehdin pitää kénenkää yhteyttä.

Siinä tuleekin toinen asia. Tuntuu etten ehdi enää nähdä ystäviäni niin kuin ennen. Vaikka olen muuttanut omaan asuntoon poikaystävän kanssa niin silti tuntuu etten ehdi mitään. Olen vuorotyössä ja vuoroni ovat vaihtelevat. Toinen mikä vie aikaa on bändi. Tarkoitus on kuitenkin yrittää saada bändiä esille ja saada itsensä kuuluvaksi. Välillä tuntuu ettei voimat riitä. Mutta yritän silti. Ja tuntuu että aina kun tulee joku väärinymmärrys tai riita niin kaikki on minun syytä ja saan anoa anteeksi. Toisinaan tämä todella ottaa aivoon mutta en jaksa suuttua tai sanoa mitään,mieluummin alistun vain pyytämään anteeksi ja säelittämään paskaa. Olenko liian kiltti? Jotkut ehkä ajattelee niin mutta en jaksa vaan välittää,oon liian uupunu.

No mutta en jaksa valittaa,elämä on vain elämää. Joskus pitää vaan tottuu siihen mitä on. Elämä ei ole reiluu. Mutta pääasia on että mulla on Teemu ja mun ihanat ystävät Laura ja Siru vaikka ei nähdäkkään niin usein. Ja siitä kiitän heitä. Saara kuittaa ja poistuu paikalta.

lauantai 26. toukokuuta 2012

Kevät = valmistujaiset

En ole taas pitkään aikaan kirjoittanut mutta on ollut työn kanssa kiireitä ja ollut kauheasti menoa. Nyt on kevät ja valmistun viikon päästä lähihoitajaksi. Lakki on aika jännä mutta sinänsä ihan hieno. Jännittää ja samalla hirvittää, koska pelkään että en osaa mitään enää töissä ja pitää ottaa vastuuta enenmmän itse. Toinen mikä tulee samaan syssyyn on asunnon ostaminen. Olen löytänyt täydellisen asunnon mutta ongelma on takuuvuokran maksu. Se pitäisi maksaa samalla kun saa avaimet ja kun en ole töissä niin on vaikea maksaa noin isoja summia. Mutta yritän saada asiat järjestymään.

Stressaan koko ajan joka asiasta ja se ärsyttää. Ärhentelen välillä poikaystävälleni ja se ei tunnu hyvältä. Kevät on muutenkin ollut uuvuttava harjoittelun takia ja näytön takia ja noiden valmistujaisjuhlien järjestelyn takia. Tuntuu ettei kaikkea ehdi vaan tehdä. Ja tuntuu että vaikka mitä tekisin niin en saa mitään kiitosta tehdystä työstäni. Se turhauttaa välillä aika paljon. Edes poikaystäväni ei osaa sanoa "kiitos" jos olen tehnyt jotain hänen puolestaan. Ehkä olen vaan pikkumainen ja nipottaja...en oikein tiedä. Toivon vain että stressi menisi ohi, kuolen tätä menoa 30 vuotiaana.

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Maaliskuu=töitä, töitä ja töitä!

Hei kaikki rakkaat ihmiset! Pahoittelen etten ole ehtinyt kirjoittaa vähän aikaan mutta aikaa ei vain ole ollut tarpeeksi. Työharjoittelu on nyt alkanut ja koulu on vihdoin ohi! No, ei siellä työharjoittelussa aina niin ihanaa ole sillä välillä tahtoo mennä hermot sekä henkilökuntaan että asukkaisiin. Tämä on ärsyttävää, koska minun pitäisi olla tuolla vielä kaksi kuukautta ja en ole varma kestänkö siellä niin kauan. Onneksi demon tekeminen vie ajatuksia muualle. Olen tekemässä bändini kanssa demoa ja aiomme lähettää sen jonnekkin levy-yhtiölle jossain vaiheessa. Miksaaja pyysi minua myös laulamaan omiin biiseihinsä jotka hän lähettää levy-yhtiöille. Olen niin iloinen, että joku arvostaa lauluääntäni! Ja poikaystävänikin kanssa menee vähän paremmin, en ole ollut enää niin masentunut kuin alku keväästä. Haluaisin valmistua mutta toisaalta tämä myös pelottaa minua, sillä pelkään etten osaa enää töissä mitään. Sain myös kutsun työhaastatteluun...minua jännittää paljon mutta samalla olen todella iloinen sillä tässä on mahdollisuus saada töitä kesäksi ja pidemmäksi aikaa. Asuntohakemuskin on laitettu menemään, toivottavasti tärppää.

Olen alkanut käydä taas baareissa ja juomassa enemmän. Olen kyllä aina melkein ollut se joka huolehtii kaikista..-.- Olen alkanut kuunnella myös enemmän musiikkia taas. Löysin aivan ihanan biisin Avril lavignelta. Se nimi on "i love you". Sanat ovat aivan ihanat ja kuvaavat tunteitani hyvin kultaani kohtaan.
Avri lavigne-i love you

La la
La la la la
La la
La la la la

 I like your smile
I like your vibe
I like your style
But that’s not why I love you
And I, I like the way
You’re such a star
But that’s not why I love you

 Hey
Do you feel, do you feel me?
Do you feel what I feel, too?
Do you need, do you need me?
Do you need me?

You’re so beautiful
But that’s not why I love you
I’m not sure you know
That the reason I love you is you
Being you
Just you
Yeah the reason I love you is all that we’ve been through
And that’s why I love you

La la
La la la la
La la
La la la la

 I like the way you misbehave
When we get wasted
But that’s not why I love you
And how you keep your cool
When I am complicated
But that’s not why I love you

Hey
Do you feel, do you feel me?
Do you feel what I feel, too?
Do you need, do you need me?
Do you need me?

You’re so beautiful
But that’s not why I love you
And I’m not sure you know
That the reason I love you is you
Being you
Just you
Yeah the reason I love you is all that we’ve been through
And that’s why I love you

Yeah – Oh.
Oh.
Even though we didn’t make it through
I am always here for you

 Hey,hey,hey
 You’re so beautiful
But that’s not why I love you
I’m not sure you know
That the reason I love you is you
Being you
Just you
Yeah the reason I love you is all that we’ve been through
And that’s why I love you

La la
La la la la (oh oh)
La la
La la la la (That’s why I love you)
La la
La la la la (oh oh)
La la
La la la la (That’s why I love you)

Kiitän ja kumarran ja koetan olla vähän aktiivisempi tässä kuussa, kuin viimeksi.

lauantai 28. tammikuuta 2012

Ei elämästä selviä hengissä! (vai selviääkö?)

Kello on viisitoista yli 12 ja istun tässä kirjoittamassa poikaystäväni olohuoneen sohvalla ja mietin ja ihmettelen asioita. Koulussa on ollut niin kiire etten vähän aikaan ole taas ehtinyt kirjoittaa mutta nyt on sopiva aika ennen saunaan menoa.

Ensimmäinen asia  mikä ärsyttää on se että, paras videoiden tekijä Raumoogle eli alias Rauski poisti ilman mitään varoitusta youtube tilinsä ja samalla kaikki amnesia videot. Olin järkyttynyt koska en tíennyt mistä oli kyse. Juttelin hyvän ystäväni kanssa tästä ja hän kertoi kuulleensa että Rauski oli lopettanut koska ei jaksanut ainaista kinumista uusista videoista. En kyllä yhtään ihmettele tätä...ja vähän aikaan sitten kaverini oli seurannut streamissa jotain keskustelua missä jotkut jonnet painostivat ja utelivat koko ajan että Rauskin pitäisi palata. Lopulta Rauski sanoi vain yhden lauseen:"tämä...juuri tämä on se syy miksi en jaksa enää, hyvää yötä". En syytä Rauskia...itsellänikin menisi hermot...mutta haluan silti kiittää Rauskia hänen hyvistä ja hulvattomista videoista jotka toivat kaveri porukassa hauskoja hetkiä. Jos hän ikinä lukee tätä blogia niin haluan sanoa että "kiitos Rauski,olet paras!"

No sitten kouluun. Enää kolme viikkoa koulua mutta sitäkin enemmän töitä. Koko ajan tuppaa tulemaan koulu tehtäviä ja kokeita juuri kun toisesta on selvitty. Olen aivan loppu näihin kokeisiin ja tehtäviin, välillä tuntuu ettei aika vaan riitä. Haluaisin viettää aikaa enemmän ystävien kanssa mutta tämä on vaikeaa kun koulusta tulee koko ajan lisää hommaa....school sucks!! Olen alkanut käydä koulussa psykologilla...hän oli ihan mukava ja ymmärsi melko hyvin minkä paineen alla elän tällä hetkellä. Aion käydä siellä vielä koska ei mielialaani ihan heti korjata normaaliksi, toivottavasti tämä auttaa. Jaksan ponnistella ystävieni ja rakkaan kultani ansiosta.
Se on loppu nyt. Suihkuun,saunaan ja nukkumaan.

perjantai 20. tammikuuta 2012

Vuosi 2012, hyvä vai huono?

Vuosi on taas vaihtunut ja uudet kujeet on taas luvassa. Koulu alkoi toisella tammikuun viikolla, jee...-.- No, yritän silti ajatella positiivisesti sillä koulua ei ole enää paljoa jäljellä ennen harjoittelua. Mutta kouluhommia sitäkin enemmän ja välillä tuntuu ettei aika vaan riitä. Melkein heti kun pääsi kouluun, oli kirurgisen hoitotyön koe joka meni huonosti. Minulla oli myös terveystarkastus ja yllätys, yllätys...siellä tehtiin mielialakysely. Yritin toki olla rehellinen mutta toisaalta seuraukset eivät olleet niinkään ihanat, terkkari passitti minut tai no oikeammin kehotti minua menenmään juttelemaan jollekkin aikuiselle tai sitten ihan hänelle itselleen....no way! Se terkkari oli vähän outo....0_0 No varasin nyt ajan psykologille mutta olo on silti vähän epävarma...

No mitä muuten...olen nähnyt kavereitani ja ollut poikaystäväni kanssa ja yrittänyt liikkkua samalla. Olen myös alkanut katsoa raumooglen amnesia videoita. Kaverini näytti yhden videon ja jäin heti koukkuun. Videoilla olevat zombit ovat nimeltään morsoja xD Joo, en ole seko.com.

Yksi asia mikä mietityttää tai vaivaa minua on eräs todella hyvä ystäväni joka on ihastunut vahingossa poikaystävääni. En oikein tiedä mitä ajatella...tunteille ei voi mitään mutta silti se vain jotenkin häiritsee...olenko hirveä ku ajattelen tällaisia asioita? En tiedä, vaikka luotan poikaystävääni ja kaveriini niin en luota itseeni. Olen muutenkin ollut vähän huonolla tuulella viime aikoina...en tiedä mistä se johtuu. Toisinaan tämä ärsyttää minua suuresti sillä tunnen itseni hyvin pinnalliseksi. Haluisin olla taas normaali oma itseni mikä olin vuosi sitten. Toivottavasti pyskologi pystyy auttamaan jotenkin. Onneksi yksi hyvä asia on se, että en ole koulussa enää niin usein yksin ja siellä on ihminen jonka kanssa on kiva olla.

Kiitän ja kumarran!